Zondag in het Park – Zweverig

Inmiddels is het een begrip in Zoetermeer. De eerste zondag van de schoolvakantie begint Zondag in ‘t Park. Vijf zondagen vol activiteiten, muziek, theater en kunst op het Nicolaasplein in het centrum van Zoetermeer. En niet te vergeten de lekkernijen!

De eerste editie van 2018 heeft als thema “zweverig”. Met dromenvangers en smalle stroken stof in de bomen, een prachtig geklede waarzegster en het zweverige en indrukwekkende optreden van Youri en Julia van Popup Dance maakten het thema compleet.

De kinderen moesten hard lachen om de fratsen van The Magic Mumble Jumble. Een folk pop band met een hoog entertainment gehalte waar ook de oudere ‘kinderen’ van genoten.

Met een kleedje op het gras, lekker genieten van de muziek en de hapjes is het echt vakantie. Heerlijk ontspannen in de schaduw van de bomen. Er liepen twee dames rond met parasols zodat je toch een beetje schaduw kon krijgen maar onder de bomen was het heerlijk! Kinderen kunnen lekker knutselen en artistieke creaties maken met afval maar ook met kraaltjes en verf. Recycle kunst!

Robbert Roos, de stadsdichter van Zoetermeer, vermaakte de bezoekers met zijn mooie gedichten. En na een bezoek aan de geluksklinique was je ‘Helemaal heppie in ‘t park’.

Tetra Art Projects organiseert voor de vijfde keer op een rij dit leuke festival. Ga jij volgende week?

 

 

 

 

Advertisement