Bevrijdingsfestival 2018 Zoetermeer

“Vrijheid vieren doe je in Zoetermeer.” Stichting Floravontuur bracht een afwisselend programma voor jong en oud, van 12 uur ‘s middag tot 12 ‘s avonds. Om 12 uur kwamen de atleten van Ilion het bevrijdingsvuur brengen dat ‘s nachts opgehaald was in Wageningen.

De burgemeester van Zoetermeer, Charlie Aptroot nam de fakkel over en ontstak het bevrijdingsvuur. Imane Moussaten van basisschool De Watersnip droeg het gedicht voor.   Het bevrijdingsfestival kon beginnen.  Met een indrukwekkende muzikale opening door het marinierskapel van de Koninklijk Marine en René van Kooten.

Op het plein waren er stoere activiteiten voor het jonge publiek en op het podium optredens van lokale artiesten, waaronder dat van de United Cheers Cheerleaders.

Het avondprogramma was gevuld met optredens van Douwe Bob, Kenny B, Diggy Dex en Jett Rebel aan elkaar gespeeld door De Coronas.

Het lekkere weer en de ontspannen sfeer zorgde voor een geslaagd festival!

Het is alweer de 19de keer dat bevrijdingsdag op zo’n mooie en leuke manier wordt gevierd in Zoetermeer. En voor volgend jaar staat er een nog groter feest op het programma, aldus de burgemeester van Zoetermeer. Dus reserveer de datum maar alvast!

De foto’s van de fotoreportage mogen zonder schriftelijke toestemming niet gekopieerd of op een of andere manier vermenigvuldigd worden. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Advertisement