TRNDZ

TRNDZ kan gratis opgehaald worden bij verschillende distributiepunten! Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

TRNDZ is een glossy magazine voor Zoetermeer en omgeving. Een feelgood tijdschrift dat breed verspreid gaat worden en te vinden zal zijn bij horeca, winkels, kappers, schoonheidssalons, wachtkamers en sportclubs. Maar ook de wens heeft om huis-aan-huis in Zoetermeer bezorgd te worden.

De eerste oplage is 10.000 exemplaren.

De doelstelling is dat er een mooie verdeling is van verschillende onderwerpen, voor zowel vrouwen als mannen, van jong tot oud en vooral om te laten zien dat Zoetermeer veel te bieden heeft op allerlei gebieden. Wat zijn de trendy plekjes van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat? Wat is er te doen? Wat is trending in mode en design en vooral een blad dat je helemaal doorleest.

In dit leuke en gezellige tijdschrift kun je een advertentie plaatsen of samen een advertorial maken over jouw bedrijf. Wil je meer informatie over adverteren of met ons van gedachten wisselen, neem gerust contact met ons op!

Een blad met interviews, verhalen, tips, mooie plekjes, lekker eten, mode en lifestyle.

Persberichten, uitnodigingen en ideeën voor artikelen zijn welkom, graag sturen naar redactietrndz[@]gmail.com

201904TRNDZ-v2-ol.indd

 

Advertisements