TRNDZ

TRNDZ is het eerste en leukste feelgood magazine van Zoetermeer, het staat voor positiviteit en vrolijkheid, maar ook voor trots en duurzaam. Het tijdschrift is ontwikkeld om te laten zien hoe leuk en mooi Zoetermeer is, een stad met veel mogelijkheden en gezellige activiteiten.

TRNDZ verschijnt in 2020 drie keer in een oplage van totaal 30.000 exemplaren. Daarnaast kun je het magazine binnenkort ook online lezen.

In elke editie staan twee thema’s centraal en is er aandacht voor sport, kunst en cultuur, mode en lifestyle, en activiteiten in Zoetermeer voor alle leeftijdsgroepen.

De website van TRNDZ is online en volg ons ook op Facebook en Instagram voor het leuke nieuwtjes.

Wil je meer informatie ontvangen om samen te werken met dit leuke en gezellige tijdschrift neem gerust contact met ons op!

Persberichten, uitnodigingen en ideeën voor artikelen zijn welkom, graag sturen naar redactietrndz[@]gmail.com

Een maatschappelijke missie

TRNDZ is een sociale onderneming, een onderneming met een maatschappelijke missie: samen met Zoetermeerders onze stad nog leuker maken en laten zien dat Zoetermeer een stad is om trots op te zijn.

TRNDZ informeert en inspireert en heeft als doel om meer stadsgenoten deel te laten nemen aan de vele activiteiten en initiatieven van andere Zoetermeerders. Om elkaar te verbinden en om samen duurzaam met onze stad om te gaan.

Maar TRNDZ is ook ambassadeur van Zoetermeer, een echt visitekaartje voor onze mooie, leuke en gezellige stad.

 

201904TRNDZ-v2-ol.indd