Jong internationaal talent bij DWO Zoetermeer

Jong talent liet zijn beste prestatie zien tijden het Cebec Top Youth Tournament in het Westerpark bij DWO Zoetermeer. Alweer de tweede editie van het jeudvoetbaltoernooi voor profclubs. Zou er een jonge Ronaldo, of Messi bijlopen? Of een Van Basten, of zelfs een Cruijff?

Ik was in ieder geval onder de indruk van de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Slavia Praag. Terwijl Slavia Praag inmiddels al zes doelpunten tegen had, bleven de spelers alles op alles zetten om een doelpunt te maken tot de laatste minuut. Jammer genoeg kregen ze nog een doelpunt tegen maar wat een doorzettingsvermogen, energie en enthousiasme! Wat een spannende en leuke voetbalwedstrijd om naar te kijken! Dat is waar voetbal toch omgaat?!

Het team van Borussia Dortmund won de beker van het Cebec Top Youth Tournament onder 12 jaar en het team van FC Kopenhagen won in de categorie onder 14 jaar.  Norbert van Oosterhout en Marit Koppenhol van DWO Zoetermeer hebben een mooi evenement neergezet. Jonge Europese jeugdtalenten streden om de beker  van het internationale jeugdvoetbaltoernooi in twee categorieen, onder 12 jaar en onder 14 jaar.

Teams van PSV, FC Kopenhagen, Slavia Praag, Willem II, Borussia Dortmund, Brøndby IF, NEC, Sparta Rotterdam, Bohemians Praag en AZ kwamen naar Zoetermeer om deel te nemen aan dit toernooi. En uiteraard deden ook Zoetermeerse teams mee, waaronder DWO en FC Zoetermeer.

Naast de winnende teams werden ook de beste keeper, speler en scoorder in het zonnetje gezet.

Uiteraard was zo’n evenement niet mogelijk zonder sponsoren en vrijwilligers!

Foto’s mogen niet zonder schriftelijke toestemming op een of andere manier gepubliceerd worden. Zie de algemene voorwaarden.

Please note that the photos are copyrighted and it is not allowed to publish any of the photos without written consent of the photographer.

 

Advertisement