Modefeest bij Gerry Weber #Zoetermeer

Het stormachtige weer hield de dames bij Gerry Weber er niet van om een feestje te bouwen. Modeflitsen is een terugkerend evenement bij Gerry Weber in het Stadshart Zoetermeer. Meerdere mannequins presenteren de voorjaarscollectie van Gerry Weber maar ook van de merken Taifun en Samoon.

De lente wordt vrolijk en kleurrijk. Vooral veel harde kleuren, zoals rood, geel en groen. Vaak gecombineerd met zwart en wit. Het vichy ruitje is weer terug. Strepen en polkadots blijven ook dit voorjaar trending.

Bloemen in prints zijn onmisbaar in de kleding. Het geeft ons een fleurig gevoel. In het safari thema zien we vrolijke tropische prints. De neutrale kleuren worden hier gecombineerd met contrasterende prints.

Maar ook het thema ‘Urban Explorer’ van Taifun sluit aan bij de nieuwe voorjaarstrends, koele kleuren, heldere belijningen en een gestreepte blazer van stretch. Het ziet er allemaal fris en comfortabel uit.
Laat het voorjaar maar komen!