Miss Etam heropent in Zoetermeer

Het was niet alleen feest bij Gerry Weber zoals je misschien hebt gelezen in mijn vorige post, ook bij Miss Etam in het Stadshart vierden ze feest. De winkel aan het Promenadeplein was verbouwd en vanochtend was de officiële heropening.

De dames van Miss Etam verwelkomden de klanten die al voor de deur stonden te wachten. Toen de deur iets voor 10 uur openging was er een klein gejuich. De eerste 50 klanten werden beloond met een mooie kortingsbon van 50%.

De winkel heeft een moderne uitstraling gekregen. De gordijnen die de winkel van de etalage scheidt is transparant waardoor je wel naar buiten kunt kijken maar ook een huiselijk gevoel krijgt. Het warme hout met het wit van de meubels spreekt me erg aan. Ook springen de Italiaanse designlampen in het oog.

Het logo lijkt een nieuwe vorm gekregen te hebben en er komt meer nadruk op de letter E. De letter E is op verschillende plaatsen terug te vinden in de etalage en in de winkel.

Hier een impressie van de nieuwe winkel maar een bezoek is zeker de moeite waard.

Ook hier zien we in de collectie felle kleuren gecombineerd met zwart en wit, prints en eigentijdse patronen. De hoek met de verschillende broeken is stijlvol ingericht om voor iedere vrouw de perfecte maat te vinden.

Advertisement