Koningsdag 2018 in Zoetermeer

 

Vrijmarkt, activiteiten, plezier en vooral veel oranje waren de kenmerken van koningsdag in Zoetermeer. Mijn lens heeft zoveel mogelijk oranje vast proberen te leggen, oranje looks en vooral het plezier van de kinderen. De foto’s zijn rond de Dobbe gemaakt. Van het Dobbe eiland naar het Nicolaasplein en het Park Palenstein.

Een prinsessenwedstrijd, knuffelen met de dieren van stadsboerderij Het Buitenbeest, pony rijden, uitdagingen met de scouts van Zoetermeer, varen op de Dobbe met de reddingsbrigade en de Slingerball Arena in Park Palenstein. Op de vrijmarkt kon je van alles vinden, poppen, knuffelbeesten, kleding, boeken, servies en wat je maar kon bedenken en dat al vanaf 1 cent. Maar ook oudhollandse spelletjes zoals grabbelen en blikken gooien waren er traditie getrouw te vinden.

De feestelijkheden zijn mogelijk gemaakt door de Oranjestichting Zoetermeer en de muzikale programmering in Park Palenstein door het CKC & partners.

Geniet van mijn fotoreportage.

 

Ik heb zoveel mogelijk ouders gevraagd of de foto van hun kind geplaatst mag worden.  Wilt u dat uw foto of dat van uw kind toch verwijderd wordt, stuur me een berichtje via de contactpagina en binnen 24 uur wordt de foto verwijderd.

Advertisement