Salsafeest Havanado in De Sniep Zoetermeer

Cubaanse muziek, salsa dansen, kleurrijke kleding en vooral vrolijke mensen maakten het salsafeest van Havanado tot een succes.

Dansschool Havanado vierde haar verjaardag in de Sniep. Hiervoor waren Dj El Mulato & DJ Leslie G naar Zoetermeer gekomen om de dansers op de vloer te krijgen. Indrukwekkend om te zien hoe verschillend en snel de danspassen gemaakt worden. En hoe soepel uit de heupen gedanst wordt. Maar met de vrolijke muziek is het ook bijna onmogelijk om stil te blijven staan.

’s Middags was er een bootcamp geweest voor beginners zodat je geen excuus kon hebben om ’s avonds niet gezellig mee te dansen bij dit salsafeest. 

Als kers op de taart gaf “El Cuartel” een live optreden. De leadzangers Fabian Nodarse en Alfonso Eduardo Herrera kregen iedereen op de vloer. Met de vrolijke salsamuziek, Cubaanse vlaggen en afbeeldingen van Che Guevara op de achtergrond waande je je in Cuba.

 

 

Advertisement