Glamourfestival 2018 Zoetermeer

Een stralend zonnetje, aangename temperatuur en een lichte bries, een ideale dag voor het Glamourfestival in het Stadshart van Zoetermeer. En vooral veel roze!

Roze limonade, roze gastvrouwen en -mannen, roze strikken, roze hoeden, roze tassen, roze nagellak en veel roze gespot!

In Zoetermeer maken ze echt een feestje van National Glamour Day. Winkels hebben mooie aanbiedingen van wel 20%, verschillende activiteiten en leuke win-acties. Veel winkels verwelkomden de bezoekers met kleurrijke ballonnen of iets roze.

Workshops over styling, make up en selfies, face painting, touwtje trekken, een mode carousel en heren die zorgden dat iedereen een mooi compliment kregen!  Je kon onder andere op de foto met een butler in het rood om een reis te winnen naar Barcelona!

Het selfie circus was gezellig ingericht en verschillende achtergronden voor de selfies. De jonge diva’s kozen massaal echter voor de bloemenachtergrond en het liefst ook nog met ballonnen!

Iedere uur werd de carousel in een draaiende modeshow omgetoverd. De modellen presenteerden dameskleding van o.a. Esprit, Guess, Vero Moda, Steps, Gerry Weber, Open32 en Livera. En twee jonge modellen lieten de nieuwe collectie van Vingino zien!

Met zoveel roze in Zoetermeer ziet er naar uit dat roze het nieuwe zwart is! Of zie ik nu alles door een roze bril?

Geniet van mijn foto reportage met vooral veel roze!

Advertisement