Lente met Gerry Weber’s modeflitsen

Lentekriebels krijg ik als ik langs de winkels loop en de mooie etalages zie met de nieuwe collecties. Lente staat voor mij voor weer een nieuw begin met nieuwe kansen. Heerlijk om naar de collecties te kijken en plannen te maken wat ik ga kopen. Want om eerlijk te zijn mijn beurs is niet groot genoeg om alles te kopen wat ik mooi vind.

Gerry Weber organiseert ieder half jaar een gezellig event met modeflitsen. Professionele modellen presenteren de nieuwe collectie in de winkel aan de Westwaarts in het Stadshart van Zoetermeer. Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen uitgebreid de collectie bekijken.

Ondanks het koude weer voor mij een gelegenheid om uitgebreid naar de nieuwe collectie te kijken.

Vandaag lieten Christine en Collette een paar total looks van de kleurrijke collectie zien, verdeeld in meerdere thema’s.

De nieuwe athleisure look is helemaal in, een perfecte look voor overdag. Sportieve jeansjasjes, pantalons en rokken met een kleurrijke bloemenprint of geborduurde bloemen. Shirts met strepen, geometrische prints of een opdruk van een papegaai. En de lichtgebreide pullovers en vesten voor als het nog wat fris is. De schoenen van Van Haren passen hier perfect bij.

De nieuwe romantiek brengt ons genegenheid, warmte en passie. Zachtroze kleuren, sierlijke prints, gecombineerd met olijfgroen of zwart zorgen voor een perfecte outfit voor een romantische avond.

Ik was ook blij verrast met de vele jurken die Gerry Weber dit jaar in haar collectie heeft. De meeste zijn gebreid en zitten hierdoor heerlijk maar geven toch een business look. Bijvoorbeeld de donkerblauwe gebreide jurk met aan de onderkant verschillende strepen die Collette draagt.

Maar ook chique kanten jurken voor een avondje uit.

De vele sjaals zorgen dat ervoor dat we eindeloos kunnen combineren en dat je met een kleine verandering er weer anders uitziet.

Laat het voorjaar maar komen!

Advertisement